Šaltalankių aliejus 10ml.

Šaltalankių aliejus 10ml.

Sudedamosios dalys: grynas 100% šaltalankių aliejus (kuris taip pat vadinamas šaltalankių aliejaus koncentratas) gaunamas iš šaltalankių uogų ir sėklų, spaudžiant šaltuoju budu. Kilmės šalis: Lietuva,

Naudojimas: iš šaltalankių uogų gaunamas aliejus yra tradicinis kosmetinių preparatų (kremų, kaukių ir serumų) komponentas dehidratuotai, sausai, jautriai ir brandžiai odai prižiūrėti.grynas šaltalankių aliejus maišomas su kitais augaliniais aliejais, kremais santykiu 1:4.   Laikyti kambario temperatūroje.

Bendra informacija: tyrimai teigia, kad šaltalankių aliejaus pagrindinė vertė yra didelė nepakeičiamų Omega-3 ir Omega-6 riebalų rūgščių koncentracija ir pusiausvyra tarp jų. Aliejuje esantys karotenoidai, suteikiantys jam būdingą spalvą, palaiko imuninę sistemą, o vitaminas E palaiko širdį ir padeda sumažinti cholesterolio kiekį organizme. Aliejus taip pat stabdo odos senėjimo procesą, mažina raukšlių, pigmentinių dėmių susidarymą, drėkina odą.

Įsigyti galite:

Atsiliepimai

Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė
Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė
Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė
Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.