Džiovintų raudonikių milteliai 50g

Raudonikių milteliai 50g.

Džiovintu raudonikių milteliai. Jie vartojami kaip prieskoniai sriuboms, padažams ir kt. Kilmės šalis: Lietuva

Bendra informacija. Raudonikiuose yra baltymų, skaidulų, angliavandenių, mineralų, riebalų. Juose yra daug kalio, geležies ir fosforo, taip pat vitaminų iš A, C, PP ir B grupės. Raudonikiuose yra daug baltymų (daugiau nei mėsoje). Taip pat raudonikiuose yra vertingų amino rūgščių, kurios yra būtinos norint atkurti nusilpusį organizmą, todėl šiuos grybus rekomenduojama vartoti žmonėms, kurie sirgo infekcinėmis, uždegiminėmis ligomis.

Atsiliepimai

Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė
Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė
Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė
Atsiliepimo tekstas.................
Vardas
Pavardė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *