Juodųjų serbentų uogienė 300g.
Sudedamosios dalys: 50% juoduju serbentu uogos, 50% cukrus
Naudojimas: juodujų serbentų uogienė naudojama konditerijos gaminiams, arbatai, blynams, košėms pagardinti. Laikyti nuo +0C° iki +20C° temperatūroje. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 10 dienų
Kilmės šalis: Lietuva
Bendra informacija: juodieji serbentai pirmauja pagal vitamino C kiekį. Tai mūsų imunitetas, stiprios kraujagyslės, elastinga oda, žvilgantys plaukai. Serbentai skirti sergant ateroskleroze, skrandžio opalige, mažo rūgštingumo gastritu, medžiagų apykaitos sutrikimais. Žinoma, kad serbentų savybės palaiko širdies ir kraujagyslių sveikatą. Kumarinas ir vitaminas C skystina kraują ir mažina trombozės riziką, daro kraujagyslių sieneles elastingesnes.