Miško mėlynių sultys
Sudedamosios dalys: 100% miško mėlynių uogos. Sultys pasterizuotos žemoje temperatūroje, taip maksimaliai išsaugant vertingąsias sulčių savybes ir vitaminus.
Naudojimas: sultys naudojamos grynos arba praskiestos vandeniu. Rekomenduojamas paruošimo santykis yra 1:5. Laikyti nuo +1C° iki +25C° temperatūroje. Prieš atidarant suplakti. Sudėtyje yra natūralių nuosėdų. Atidarius laikyti šaldytuve.
Kilmės šalis: Lietuva
Bendra informacija: mėlynių unikali sudėtis padeda kontroliuoti ir užkirsti kelią uždegiminėms ligoms, jų komplikacijoms, turi antibakterinį ir antivirusinį poveikį. Beje, mėlynės yra vienos iš retų uogų, kuriose yra vitamino K, kuris aktyviai dalyvauja palaikant sveikus kaulus ir kraujagysles.