Pikantiškas čatnis su šaltalankiais

Sodraus skonio, pikantičko čatnio skanaukite su sūriais, mėsa, jis tinka prie labai daug ko. Šaldytuve šis čatnis išsilaikys apie mėnesį.

INGREDIENTAI

KAIP GAMINTI

1. Storadugniame puode svieste pakepinkite svogūnus, pasūdykite, įberkite pipirų ir supilkite visus likusius ingredientus, išskyrus šaltalankius. Užvirkite ir kaitinkite ant nedidelės ugnies apie 20 min. Galiausiai sudėkite uogas ir pavirkite dar 5 min. Paragaukite, ar netrūksta druskos, pipirų.

2. Sukrėskite išvirtą čatnį į nedidelius iškaitintus stiklainėlius ir gerai užsukite. 

Receptas iš 15min.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Prekių krepšelis Turite nuolaidos kuponą?
Scroll to Top
Scroll to Top