Šildanti šaltalankių arbata

Nuostabus gėrimas, kuris sušildys, pakels nuotaiką ir apdovanos puikiu skoniu. Paruošti itin paprasta!

INGREDIENTAI

KAIP GAMINTI

1. Į 2 indus, iš kurių gersite arbatą, berkite po pusę saujos uogų ir piestele ar kitu patogiu įrankiu (kočėlo kotu ar medinio šaukšto galu) uogas pagrūskite, kad „paleistų“ sultis.

2. Dėkite į indelius su sugrūstomis uogomis po cinamono lazdelę ir užpilkite verdančiu vandeniu. Leiskite 5 min. pastovėti.

3. Išimkite cinamono lazdeles, išmaišykite, paskaninkite medumi ir gerkite. Jei jus nervina tirščiai, galite gėrimą perkošti, tačiau tikrai nebūtina.

Receptas iš 15min.lt

Prekių krepšelis Turite nuolaidos kuponą?
Scroll to Top
Scroll to Top